Hajde zajedno da zracimo srecu!

Ovaj prvi blog dosta govori o pravcu mog zivota, sada sa (24 godine), ono sto ja nazivam u istim godinama pravim putem. Nadam se da sam odabrala pravi. Odlucila sam da ovo bude prvi tekst koji ce mi pomoci da vam se priblizim i otvorim. Nadam se da ce vam pomoci da me malo bolje upoznate.
Za pocetak moje ime je Jovana Mitic, ja sam novinarka koja se time ne bavi. Ja sam devojka koja voli da pise, masta i pravi planove, nacrte i seme svog zivota.

Radujem se nasem druzenju!

Da li znate sta je uopste pravi put?

Pravi put je kad se zaljubite, pravi put je kada imate o kome da brinete i kada znate da taj neko brine o vama. Pravi put je onaj pravi i jedan jedini, jednistven za svakoga od nas.

Ne osudjujte tudje puteve ako to nisu vasi, a mozda i jesu samo to jos niste spoznali ili niste dovoljno motivisani da ga nadjete. Osuda je najogora osobina, pored zavisti koju moze jedno ljudsko bice da poseduje.

Sta sam ja uradila. Ja sam iskljucila sve ruzne osobine iz svojih rituala i zivota, kao sto su podsmevanje i podrugivanja, zavist, pohlepu i probala sam da budem zahvalana na onome sto vec imam.. znate sta se desilo, dobila sam jos mnogo toga , dobila sam dobar posao koji volim, dobila sam porodicu koju obozavam ,volim i cenim. To su ljudi kojima se divim i gledam ih sa puno ljubavi.  Zivot jeste zakon privlacnost. Zasto hajde da privlacimo samo dobre stvari, zajedno!

Zasto se menjam i pisem ovaj blog?

Zato sto me to cini srecnom! Eliminisite sve oko sebe sto vas opterecuje i cini nervoznim i tuznim, jer to su uzasne stvari koje ne prijaju nikome. Misljenje je sledece: trebamo da upregnemo kao konji svoju psihu da je izmorimo stvarima i ljudima koji nas cine srecnim, mogu sigurno da vam obecam da cete leci sa osmehom na licu skoro svako vece.

Pisala je mala, kao da je odrasla. Razumela je velike stvari, bojala se malih.

 

Jovana Mitic

cropped-draw-flower-grunge-hipster-favim-com-2838478.png

 

Published by Jovana Mitić

I'm a journalist and wannabe blogger! Eternal romantic. Sad storyteller‚ Song writer Social media menager Sales manager Actress Piano player

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: